VALTTERI LINDHOLM - YRITTÄJÄ JA HERRASMIES

Olen 40-vuotias yrittäjä ja Varustelekan perustaja. Tämä sivusto on sekoitus mielipidekirjoituksia ja tietoiskuja yrittäjyydestä. Tätä kautta voit myös ostaa helvetin halpoja ja hyviä markkinoinnin videokursseja, sekä mun asiantuntijapalveluja.

Iltaluentoja Lekassa!

Päätin sittenkin vielä itse järkätä pari luentoa tänä vuonna. Tällä kertaa pidän kesäkuussa kahtena maanantaina kaksi luentoa illalla, sillä ajatuksella, että ne, jotka joutuvat päivisin päivystämään kivijalassa tai muuten, pääsevät nyt osallistumaan.

Maanantaina 10.6. kello 17:30 pidän luennon siitä, miten firmojen tulisi toimia sosiaalisessa mediassa. Luento tosiaan tapahtuu Varustelekassa, osoitteessa Hankasuontie 11 Helsinki, ja liput voit ostaa täältä: Nyt sinne someen ja äkkiä, eli sosiaalinen media yrityksille

Maanantaina 17.6. kello 17:30 taas pidän luennon siitä, kuinka Facebookissa mainostetaan. Ja nyt välkyimmät varmaan arvaavat, että firman perussometuksen ei kannata olla suoraa mainostamista. Mun FB-mainonnan peruskurssille kannattaa tulla, vaikka tekisikin jo mainoksia. Liput täältä: Facebook 1: Mainosten tekemisen perusteet

Viime vuonna mun keikkakalenteri täyttyi syksyllä niin, ettei mulla ollut aikaa järkätä silloin suunnittelemiani luentoja. Näin käy todennäköisesti myös tänä vuonna, eli jos kaikki menee hyvin, ja keikkaa tulee, järkkään luentoja seuraavan kerran ensi vuoden puolella.