fbpx

Luennot Helsinki: Facebook 1: mainosten tekemisen perusteet 17.6.

Jos et ole koskaan tehnyt Facebook-mainoksia, kannattaa aloittaa, sillä se on loistava paikka mainostaa. 2 tunnin kurssilla kuulet, miten hommassa pääsee alkuun. Sopii myös niille, jotka jo tekevät mainoksia, mutta haluaisivat tehdä paremmin.

28,2250,00

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa

Poista

Varusteleka on hiton hyvä tekemään Facebook-mainoksia, ja se onkin meidän pääasiallinen tapa saada uusia asiakkaita ja myyntiä vanhoilta. Me käytettiin vuonna 2018 189 983,97 euroa Facebookin mainoksiin, ja saatiin sitä kautta 2 341 277,99 euroa myyntiä. Homman voi silti aloittaa rauhallisesti – minimibudjetti Facebookissa on dollari per päivä, ja kuka tahansa voi tehdä mainoksia ihan itse. Luennolla käydään läpi käytännön esimerkein Varustelekan opit Facebookista, sekä ihan juurta jaksain se, miten niitä mainoksia tehdään ja millä logiikalla. Lopuksi vielä teen kaikkien silmien edessä Varustelekalle mainoksen, niin ei jää epäselväksi, että miten homma käytännössä tapahtuu.

Luento toimii sekä sellaiselle, joka ei ole mainostanut Facebookissa, että myös sellaiselle, joka on tehnyt Facebook-mainoksia, mutta tuntee, että Varustelekalta voisi silti ottaa jotain oppia. Mikäli yrityksesi mainostaa Facebookissa mutta mainokset tekee markkinointitoimisto, kannattaa tulla kuuntelemaan luento, jotta tiedät, mitä ostat. Advanced-tason FB-tietoutta tarjoaa Facebook 2-luento.J

Jos 50 euroa on liikaa, voit aina lukea pelkän esitysmateriaaliin. Ja tajuta sitten, että kyllä sun kannattaa tämä kuulla.

Luennon pohjaksi kannattaa käydä Nyt sinne someen ja äkkiä – luento, koska tällä luennolla käsitellään pelkästään maksettujen mainosten tekemistä, eikä itse sometusta. Facebook-mainosten tekeminen edellyttää firmalta olemassaolevaa Facebook-sivua.

Hinta 50 euroa + alv. Opiskelijoille ja työttömille hinta 35 euroa sisältäen alvin.

Ilmoittaudu luennolle ostamalla paikka tämän verkkokaupan kautta. Maksa mielellään samantien Checkoutin kautta kortilla tai verkkomaksulla, mutta voit myös maksaa paikan päällä korttimaksulla tai luonnossa. En vastaanota käteismaksuja.

Luento tapahtuu Varustelekassa. Tule Sotimaan, Varustelekan baariin, tai sen Terassille odottamaan, kello 17:30 haen porukan yläkerran esitystilaan. Luento kestää noin kaksi tuntia, ja viikkoa aikaisemmin samaan aikaan samassa tilassa tapahtuu luento sosiaalisen median perusteista yrityksille, ja on oikeastaan tosi höpsöä olla käymättä se kanssa. Olen rakentanut päivän niin, että fiksuimmat ostavat molemmat luennot ja käyvät välillä ruokatauoilla. Luentoja tulee kuitenkin myöhemmin lisää, joten voit käydä molemmat luennot oman aikataulusi mukaan.

Olut + luento onnistuu, mutta koska Sääntö-Suomi, et voi ostaa olutta Sotimasta. Voit joko tuoda omat juomat, tai ostaa oluen ennen luennon alkua Varustelekan kassalla. Oli juomasi ostettu mistä tahansa, saat avata sen vasta yläkerrassa.

Jos Helsinki on liian kaukana, minut voi kutsua paikan päälle luennoimaan. Voit pyytää tätä paikalliselta kehitysyhtiöltä, paikalliselta yrittäjäjärjestöltä, paikalliselta markkinointitoimistolta tai järkätä tapahtuman itse.