Tietopankki

Julkaisen tälle sivulle kronologisesti blogikirjoitukseni uuden yrityksen perustamisesta. Lisäksi suunnitelmissa on kirjoittaa ilmaisia ohjeartikkeleita eritysesti verkkokaupan ja digimarkkinoinnin maailmasta.

Verkkokaupan kallis pakkaus säästää rahaa – Varustelekassa on käytössä pahvilaatikko, jonka sulkemiseen ei tuhraudu paljoa aikaa tai yhtään teippiä. Samalla kerron myös muuten, miten meillä pakataan ja miksi.

Nettisivut firmalle voivat olla hyvinkin huono idea – Muutettuani Porvooseen oli aika jännä huomata, kuinka huono internet-edustus monella paikallisella palvelulla on. Homma toimisi huomattavasti paremmin, jos ei edes yritettäisi ylläpitää huonoja nettisivuja, vaan keskitettäisiin ne resurssit parempaan Facebookin tekemiseen.

Ohjeita yrittäjälle, joka harkitsee ensimmäisten työntekijöiden palkkaamista – esimerkin kautta läpikäytävät konkreettiset ohjeet siihen, miten työympäristöstä tehdään tehokkaampi ja helpommin omaksuttava, mikä taas helpottaa merkittävästi avun palkkaamista.

Varustelekan palautusprosentti on 4-6 – verkkokauppojen palautusprosentit ovat suuria, mikä mun näkökantani mukaan johtuu siitä, että verkkokaupat (ja valmistajat) elävät edelleen kivijalkakaupan maailmassa.

Luentotiivistelmä: Saumaton verkkokauppa kivijalan tueksi  – Keksintöjen viikolla pidetty luento, jossa kerroin, miten olemassaoleva kivijalka avaa verkkokaupan ja saa enemmän rahoja. Ohjeet käyvät myös tilanteeseen, jossa uudelle yritykselle ollaan perustamassa verkkokauppa.

Luentoslaidit: Facebook-markkinointi 1: Facebookissa mainosten tekemisen perusteet – Linkki sisältää lähinnä luentoni esityksen sekä yhden mainoksen tarkemman analyysin. Kirjoitan joskus myöhemmin ihan kunnon artikkelin aiheesta, mutta esitystä selaamalla saa jo hyviä vinkkejä.

Valtteri Lindholm Oy:n tarina

Osa 1: Perustin uuden yrityksen ja uudet nettisivut
Osa 2: Kirjanpitoni hoituu Holvilla ja kirjanpitäjän tuntisopparilla
Osa 3: Eka keikka: möin päivän konsultaation FitFarmille
Osa 4: Tein nettisivut sitten ihan itte
Osa 5: 2018 meni melkein niinkuin arvelinkin