VALTTERI LINDHOLM - YRITTÄJÄ JA HERRASMIES

Olen 40-vuotias yrittäjä ja Varustelekan perustaja. Tämä sivusto on sekoitus mielipidekirjoituksia ja tietoiskuja yrittäjyydestä. Tätä kautta voit myös ostaa helvetin halpoja ja hyviä markkinoinnin videokursseja, sekä mun asiantuntijapalveluja.

Hyvä verkkokauppa -luennon esitysmateriaali

Minulla on valmiita kahden tunnin luentoja, ja niistä tällä käydään tiiviisti läpi hyvän verkkokaupan perustaminen ja ylläpitäminen. Pidän usein näitä luentoja kehitysyhtiöiden, yrittäjäjärjestöjen tai muiden paikallisten toimijoiden järjestämissä tapahtumissa – luennon hinta on 1900 euroa + alv, ja sisältää matkakulut mihin tahansa Suomessa. Jos haluat minut paikkakunnallesi luennoimaan, pyydä paikallista yrittäjäjärjestöä tai kehitysyhtiötä ottamaan yhteyttä!

Järkkään myös välillä luentoja itse Porvoossa tai Varustelekassa, jolloin yhden lipun hinta on 50 euroa. Päivitän tähän, kun seuraavan kerran järjestän tällä tapaa.

Esitysmateriaalia saa vapaasti levitellä, mutta niin, että jos jaat koko esitysmateriaalin, jaa se linkkaamalla tämä sivu, ja jos yhden slaidin, kerro samassa yhteydessä lähde linkkaamalla tämä sivu.