fbpx

Nyt sinne someen ja äkkiä – sosiaalinen media yrityksille -luennon esitysmateriaali

Alla on esitysmateriaali mun perusluennolle sosiaalisesta mediasta. Kannattaa ehdottomasti lukea, koska firmojen sometus on yleensä aika harhaista huomuohuorausta ja mainostamista.

Itse luento järjestetään seuraavan kerran Porvoon Cospacen tiloissa 12.11.2019 kello 18:00. Osta lippusi täältä! Hinta on 50 euroa + alv, Työttömät ja opiskelijat pääsevät 35 eurolla, sisältäen arvonlisäveron.

Luennon voisi tiivistää niin, että ei ole mitään väliä, kuinka paljon seuraajia sulla on, tai kuinka paljon saat jollekin postaukselle tykkäyksiä, kommentteja tai jakoja, jos nämä eivät vaikuta sun liiketoimintaan mitenkään. Firmojen suurin synti somessa on hakea nololla ja epäkiinnostavalla tavalla huomiota, sekä yrittää joka hetkenä myydä jotain. Oikea tapa toimia on ottaa rento, inhimillinen ote, ja tuottaa itse someen mielenkiintoista sisältöä. Mainokset sitten erikseen mainostyökalulla.

Esitysmateriaalissa ei tietysti kerrota kaikkea, koska minä en ole sellainen esiintyjä, joka lukee kalvosulkeiset läpi. Jos luit näin pitkälle, asia kiinnostaa sua sen verran, että kannattaa tulla kuuntelemaan. Luento järjestetään seuraavan kerran Varustelekassa 10.6.2019 kello 17:30. Osta lippusi täältä! Hinta on 50 euroa + alv, Työttömät ja opiskelijat pääsevät 35 eurolla, sisältäen arvonlisäveron.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.