VALTTERI LINDHOLM - YRITTÄJÄ JA HERRASMIES

Olen 40-vuotias yrittäjä ja Varustelekan perustaja. Tämä sivusto on sekoitus mielipidekirjoituksia ja tietoiskuja yrittäjyydestä. Tätä kautta voit myös ostaa helvetin halpoja ja hyviä markkinoinnin videokursseja, sekä mun asiantuntijapalveluja.

Sosiaalinen media yrityksille -luennon esitysmateriaali

Alla on esitysmateriaali mun perusluennolle sosiaalisesta mediasta. Kannattaa ehdottomasti lukea, koska firmojen sometus on yleensä aika harhaista huomiohuorausta ja väärällä tavalla mainostamista.

Itse luennon voit ostaa videokurssina hintaan 59,99 euroa + alv! Luennon esitysmateriaali on tämmöinen ilmainen maistiainen, ja kun olet lukenut sen, olet henkisesti jo vähintään 20% kurssin hinnasta mulle velkaa. Osta kurssi ja kuuntele vielä se olennainen, eli yli 3 tuntia mun puhetta aiheesta. Ei hätää, eivät ole yhdessä pötkössä, vaan videoita on 14 kpl.

Luennon voisi tiivistää niin, että ei ole mitään väliä, kuinka paljon seuraajia sulla on, tai kuinka paljon saat jollekin postaukselle tykkäyksiä, kommentteja tai jakoja, jos nämä eivät vaikuta sun liiketoimintaan mitenkään. Firmojen suurin synti somessa on hakea nololla ja epäkiinnostavalla tavalla huomiota, sekä yrittää joka hetkenä myydä jotain. Oikea tapa toimia on ottaa rento, inhimillinen ote, ja tuottaa itse someen mielenkiintoista sisältöä. Mainokset sitten erikseen mainostyökalulla.

Luitko kaiken? Hyvä! Osta nyt se koko luento jo.