Videokurssi: Sosiaalinen media yrityksille

Nyt olis rautaista asiaa alan kiistattomalta mestarilta, minulta. Eikä maksa paljoa.

Somen peruskurssilla kerron kaiken, minkä tarvitsee tietää firman nimissä somettamisesta. Kurssi auttaa kaikenkokoisia firmoja vähintään hoitamaan somehommat kondikseen, ja parhaimmillaan saamaan somesta merkitävää myyntiapua. Kurssi sopii firmalle kuin firmalle – pienelle ja isolle, toimialasta riippumatta.

Kurssi rajoittuu itse sometukseen – sosiaalisissa medioissa mainosten näyttäminen on ihan eri puuhaa, ja siitä on omat kurssinsa. Ne tulevat myyntiin ihan kohta. Kurssilla kuitenkin käsitellään myös rahan käyttöä somepresenssin levittämiseen, ja se sopii hyvin firmalle, jolla ei ole verkkokauppaa, tai se ei ole pääasiallinen myyntikanava.

Pääset pitkälle jo lukemalla mun luentomateriaalin ilmaiseksi, mutta vajaa 60 euroa (plus alv) on sen verran pieni hinta hyvästä koulutuksesta, että kannattaa nyt vaan ostaa tämä kurssi ja katsella se osa osalta läpi. Voit myös katsella kurssin aihejakoa kurssin omalta sivulta.

Tämä kurssi kannattaa käydä mun Facebook-mainonnan luennon pohjalle.

Tyytyväisyystakuu! Jos ei muka ollut 59,99 euron + alv arvoista, tee asiallinen ja perusteltu reklamaatio, niin palautan rahat. Ja suljen pääsyn kurssille sulta.

59,99