Videoblogi: ADHD, menestymisen pakko ja mikä helvetin verkostoituminen?

Varmaan on menestyviä yrittäjiä, joilla on kiva lapsuus ja hyvä usko ihmisiin, mutta mä en ole sellainen. Puhun tässä videossa mun ADHD:sta, siitä miksi en pidä ihmisistä ja miten se on vaikuttanut Varustelekaan. Ja sit se verkostoituminen! Mä olen menestynyt ihmisen, joka on viimeiseen asti välttänyt verkostoitumista, ja tulen välttämään jatkossakin.

1 ajatus aiheesta “Videoblogi: ADHD, menestymisen pakko ja mikä helvetin verkostoituminen?”

  1. Tervetuloa Facebookin ADHD-vertaistukiryhmään. Siellä on heimo, joiden kanssa tulee toimeen tai jos ei tule niin se ei haittaa samoin kuin monessa muussa yhteisössä. Voi parhaimmillaan laajentaa maailmaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.