fbpx

Videoblogi: ADHD, menestymisen pakko ja mikä helvetin verkostoituminen?

Varmaan on menestyviä yrittäjiä, joilla on kiva lapsuus ja hyvä usko ihmisiin, mutta mä en ole sellainen. Puhun tässä videossa mun ADHD:sta, siitä miksi en pidä ihmisistä ja miten se on vaikuttanut Varustelekaan. Ja sit se verkostoituminen! Mä olen menestynyt ihmisen, joka on viimeiseen asti välttänyt verkostoitumista, ja tulen välttämään jatkossakin.

2 ajatusta aiheesta “Videoblogi: ADHD, menestymisen pakko ja mikä helvetin verkostoituminen?”

  1. Tervetuloa Facebookin ADHD-vertaistukiryhmään. Siellä on heimo, joiden kanssa tulee toimeen tai jos ei tule niin se ei haittaa samoin kuin monessa muussa yhteisössä. Voi parhaimmillaan laajentaa maailmaa.

  2. Paluuviite: Osa 5: 2018 meni melkein niinkuin arvelinkin – Valtteri Lindholm

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.