fbpx

Luentotiivistelmä: Saumaton verkkokauppa kivijalan tueksi

Kävin viime lauantaina Viitasaaren Keksintöjen viikolla kertomassa siitä, miten olemassaolevien kivijalkafirmojen ehdottomasti kannattaisi perustaa nettikauppa, ja miten se pitäisi tehdä. Luento toimii kuitenkin myös hyvinä ohjeina siihen, miten perustetaan verkkokauppa, oli firmaa tai kivijalkaa alla tai ei. Teen mielelläni luennointi- ja konsulttikeikkaa, hinnat jne näkyy Puhuja- ja kouluttaja -sivulla.

Itse tapahtuma, sen verran kun ehdin siihen tutustumaan ennenkuin kaikki lähtivät kotiin, oli tosi hieno. Oli mahtavaa päästä juttelemaan keksijöiden kanssa, joilla oli hyvä tuote, jota pitäisi jotenkin päästä myymään. Oma verkkokauppa pystyyn vaan!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.