Puhuja ja kouluttaja

Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Varustelekan menestys ja mun värikäs persoonani ovat tuoneet mulle puhujapyyntöjä jo pitkään. Sain Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon vuonna 2015, jonka jälkeen keikkaa on riittänyt, ja mulle on kertynyt toiminnasta hyvä kokemus. Varusteleka on nyt viimein siinä pisteessä, ettei mun työpanosta tarvita ihan neljääkymmentä tuntia viikossa, joten mulla riittää nyt aikaa olla kauppiaan lisäksi ammattilaisesiintyjä.

Myyn puhuja- ja koulutuskeikkaa suoraan, laskuttajana toimii Valtteri Lindholm Oy. Saat minuun yhteyden sähköpostitse valtteri@varusteleka.fiFacebookin yksityisviestillä tai yhteydenottolomakkeella. Puhelinnumeroani en jaa julkisesti.

Palvelut ja hinnasto

Yleisöluento Porvoossa: Nyt sinne someen ja äkkiä, eli sosiaalinen media yrityksille 12.11. kello 18:00

50,00 € alv 0%
 Melkein firman kuin firman kannattaa olla olemassa sosiaalisessa mediassa, ja todennäköisesti tehdäkin siellä jotain. Kokemuksen syvällä rinta-äänellä ja myymättä mitään

Opiskelijat ja työttömät pääsevät luennolle 35 euron arvonlisäverolliseen hintaan. Lue lisää!

Yleisöluento Porvoossa: Facebook 1: Facebookissa mainostamisen perusteet 28.10. kello 18:00

50,00 € alv 0%
 Facebookissa mainostaminen on yksi tehokkaimpia mainostamisen muotoja. Kannattaa tietää, miten homma toimii, vaikka et tulisikaan mainostamaan siellä.
Opiskelijat ja työttömät pääsevät luennolle 35 euron arvonlisäverolliseen hintaan. Lue lisää!

Yleisöluento Porvoo: Facebook-markkinointi kerralla kuntoon 5.11. kello 18:00

50,00 € alv 0%
 Kädestä pitäen tietoa siitä, miten se digimainonta kannattaa käytännössä tehdä. Luennolla teen Facebookin mainostyökalulla liveksi menevän kampanjarakenteen yhdelle yleisössä istuvalle firmalle. Tämä rakenne muodostaa firman digimarkkinoinnin rungon, ja samalla tulee opit siitä, miten sitä ylläpidetään. Homma on helppo soveltaa omaan firmaan. Opiskelijat ja työttömät pääsevät luennolle 35 euron arvonlisäverolliseen hintaan. Lue lisää!

Konsulttipäivä

2900,00 € alv 0%
15 vuotta Varustelekaa ovat opettaneet mut aikamoiseksi digimarkkinoinnin ja kaupan alan asiantuntijaksi. Jos firmasi on haluaa kasvaa tai saada asiat kuntoon, päivä mun kanssa maksaa itsensä nopeasti takaisin. Lue lisää!

Koulutusluento

1900 € alv 0%
Viisi eri valmista koulutusta digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupasta, joita vedän yleisöluentoina Porvoossa ja Helsingissä. Mut saa maksusta luennoimaan muuallekin, maakuntien kehitysyhtiöille tai isomman firman henkilöstölle tai asiakkaille. Lue lisää!

 

Osta verkkokaupasta tai ota yhteyttä

Ylläolevat linkit vievät verkkokauppaan, josta voit suoraan ostaa haluamasi palvelun. Voit myös ottaa muhun yhteyttä sähköpostitse valtteri@varusteleka.fiFacebookin yksityisviestillä tai yhteydenottolomakkeella