Puhuja ja kouluttaja

Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Varustelekan menestys ja mun värikäs persoonani ovat tuoneet mulle puhujapyyntöjä jo pitkään. Sain Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon vuonna 2015, jonka jälkeen keikkaa on riittänyt, ja mulle on kertynyt toiminnasta hyvä kokemus. Varusteleka on nyt viimein siinä pisteessä, ettei mun työpanosta tarvita ihan neljääkymmentä tuntia viikossa, joten mulla riittää nyt aikaa olla kauppiaan lisäksi ammattilaisesiintyjä.

Myyn puhuja- ja koulutuskeikkaa suoraan, laskuttajana toimii Valtteri Lindholm Oy. Saat minuun yhteyden sähköpostitse valtteri@varusteleka.fiFacebookin yksityisviestillä tai yhteydenottolomakkeella. Puhelinnumeroani en jaa julkisesti.

Palvelut ja hinnasto

Tulossa: Videokurssit verkkokaupasta, digitaalisesta mainonnasta ja sosiaalisesta mediasta. Heti kun saan tehdyksi!

Konsulttipäivä

2900,00 € alv 0%
Autan mielelläni, varsinkin jos siitä saa rahaa.  Osaan erityisesti auttaa, jos haluat apua verkkokaupan ja somemainonnan suhteen. Jos firmasi on haluaa kasvaa tai saada asiat kuntoon, päivä mun kanssa maksaa itsensä nopeasti takaisin. Lue lisää!

Riisuttu konsulttipäivä

1999,00 € alv 0%
Riisuttu konsulttipäivä on kuin konsulttipäivä, mutta vähemmän ja halvemmalla!  Lue lisää!

Koulutusluento

1900 € alv 0%
Viisi eri valmista koulutusta digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupasta, joita vedän yleisöluentoina Porvoossa ja Helsingissä. Mut saa maksusta luennoimaan muuallekin, maakuntien kehitysyhtiöille tai isomman firman henkilöstölle tai asiakkaille. Lue lisää!

Keynote-puhe

2500,00 € alv 0%

 Olen ihan saakelin hyvä keynote-puhuja. Jos haluat, että yleisö herää ja kuuntelee loppuun asti, kutsu mut paikalle. Julkiselle 1900 euroa + alv. Korona-extra: etäesiintymiset yksityisille 1500 + alv, julkiselle 999 + alv! Lue lisää!

 

Osta verkkokaupasta tai ota yhteyttä

Ylläolevat linkit vievät verkkokauppaan, josta voit suoraan ostaa haluamasi palvelun. Voit myös ottaa muhun yhteyttä sähköpostitse valtteri@varusteleka.fiFacebookin yksityisviestillä tai yhteydenottolomakkeella