Puhuja ja kouluttaja

Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Varustelekan menestys ja mun värikäs persoonani ovat tuoneet mulle puhujapyyntöjä jo pitkään. Sain Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon vuonna 2015, jonka jälkeen keikkaa on riittänyt, ja mulle on kertynyt toiminnasta hyvä kokemus. Varusteleka on nyt viimein siinä pisteessä, ettei mun työpanosta tarvita ihan neljääkymmentä tuntia viikossa, joten mulla riittää nyt aikaa olla kauppiaan lisäksi ammattilaisesiintyjä.

Myyn puhuja- ja koulutuskeikkaa suoraan, laskuttajana toimii Valtteri Lindholm Oy. Saat minuun yhteyden sähköpostitse valtteri@varusteleka.fiFacebookin yksityisviestillä tai yhteydenottolomakkeella. Puhelinnumeroani en jaa julkisesti.

Palvelut ja hinnasto

Yleisöluento: Nyt sinne someen ja äkkiä, eli sosiaalinen media yrityksille 25.4. kello 09:30

50,00 € alv 0%
 Melkein firman kuin firman kannattaa olla olemassa sosiaalisessa mediassa, ja todennäköisesti tehdäkin siellä jotain. Kokemuksen syvällä rinta-äänellä ja myymättä mitään

Opiskelijat ja työttömät pääsevät luennolle 35 euron arvonlisäverolliseen hintaan. Lue lisää!

Yleisöluento Helsinki: Facebook 1: Facebookissa mainostamisen perusteet 25.4. kello 12:30

50,00 € alv 0%
 Facebookissa mainostaminen on yksi tehokkaimpia mainostamisen muotoja. Kannattaa tietää, miten homma toimii, vaikka et tulisikaan mainostamaan siellä.
Opiskelijat ja työttömät pääsevät luennolle 35 euron arvonlisäverolliseen hintaan. Lue lisää!

Yleisöluento Helsinki: Hyvä verkkokauppa 26.4. kello 09:30

50,00 € alv 0%
 Kahden tunnin intensiivisessä setissä saat tietää, miten saadaan aikaan hyvä verkkokauppa. Sopii ihan kaikille, oli firmallasi verkkokauppa tai ei, tai onko sulla firmaa ollenkaan.
Opiskelijat ja työttömät pääsevät luennolle 35 euron arvonlisäverolliseen hintaan. Lue lisää!

Yleisöluento Helsinki: Facebook 2: luento niille, jotka osaavat jo tehdä mainoksia 26.4. kello 12:30

50,00 € alv 0%
 Jos olet jo käynyt mun Facebook 1-kurssin, ja olet sen jälkeen päässyt harjoittelemaan, tai jos olet omin päin oppinut tekemään FB-mainoksia, tämä kurssi kertoo pro-tason ohjeita siitä, miten hommat Varustelekassa tehdään.
Opiskelijat ja työttömät pääsevät luennolle 35 euron arvonlisäverolliseen hintaan. Lue lisää!

Keynote-puhe

2500,00 € alv 0%
Jos sulla on tapahtuma, mä olen todennäköisesti hyvä puhumaan siellä. Olen taitava, mukaansa tempaava esiintyjä, ja mun maineeni yrittäjänä tuo yleisöä paikalle.
 
Yliopistoille ja siellä toimiville järjestöille, kehitysyhtiöille ja muille julkisella rahalla toimiville hinta on 1900,00 € alv 0%. Lue lisää!

Konsulttipäivä

2900,00 € alv 0%
15 vuotta Varustelekaa ovat opettaneet mut aikamoiseksi digimarkkinoinnin ja kaupan alan asiantuntijaksi. Jos firmasi on haluaa kasvaa tai saada asiat kuntoon, päivä mun kanssa maksaa itsensä nopeasti takaisin. Lue lisää!

Koulutusluento

1900 € alv 0%
Viisi eri valmista koulutusta digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupasta, joita vedän yleisöluentoina Porvoossa ja Helsingissä. Mut saa maksusta luennoimaan muuallekin, maakuntien kehitysyhtiöille tai isomman firman henkilöstölle tai asiakkaille. Lue lisää!

 

Osta verkkokaupasta tai ota yhteyttä

Ylläolevat linkit vievät verkkokauppaan, josta voit suoraan ostaa haluamasi palvelun. Voit myös ottaa muhun yhteyttä sähköpostitse valtteri@varusteleka.fiFacebookin yksityisviestillä tai yhteydenottolomakkeella