Puhuja ja kouluttaja

Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Varustelekan menestys ja mun värikäs persoonani ovat tuoneet mulle puhujapyyntöjä jo pitkään. Sain Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon vuonna 2015, jonka jälkeen keikkaa on riittänyt, ja mulle on kertynyt toiminnasta hyvä kokemus. Varusteleka on nyt viimein siinä pisteessä, ettei mun työpanosta tarvita ihan neljääkymmentä tuntia viikossa, joten mulla riittää nyt aikaa olla kauppiaan lisäksi ammattilaisesiintyjä.

Myyn puhuja- ja koulutuskeikkaa suoraan, laskuttajana toimii Valtteri Lindholm Oy. Saat minuun yhteyden sähköpostitse valtteri@varusteleka.fiFacebookin yksityisviestillä tai yhteydenottolomakkeella. Puhelinnumeroani en jaa julkisesti.

Palvelut ja hinnasto

Keynote-puhe

2500,00 € alv 0%
Jos sulla on tapahtuma, mä olen todennäköisesti hyvä puhumaan siellä. Olen taitava, mukaansa tempaava esiintyjä, ja mun maineeni yrittäjänä tuo yleisöä paikalle.
 
Yliopistoille ja siellä toimiville järjestöille, kehitysyhtiöille ja muille julkisella rahalla toimiville hinta on 1900,00 € alv 0%. Lue lisää!

Konsulttipäivä

2900,00 € alv 0%
15 vuotta Varustelekaa ovat opettaneet mut aikamoiseksi digimarkkinoinnin ja kaupan alan asiantuntijaksi. Jos firmasi on haluaa kasvaa tai saada asiat kuntoon, päivä mun kanssa maksaa itsensä nopeasti takaisin. Lue lisää!

Koulutusluento

1900 € alv 0%
Viisi eri valmista koulutusta digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupasta, joita vedän yleisöluentoina Porvoossa ja Helsingissä. Mut saa maksusta luennoimaan muuallekin, maakuntien kehitysyhtiöille tai isomman firman henkilöstölle tai asiakkaille. Lue lisää!

Yleisöluennot

Järjestän syksyllä 2018 Helsingissä ja Porvoossa yleisöluentojen sarjan digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupasta. Kunhan lyön päivämäärät lukkoon, pääsylippuja pääsee ostamaan tämän sivuston kautta.

Luentojen hinta yrityksille ja muille on 50 € alv 0% ja opiskelijoille 35 euroa sisältäen arvonlisäveron.

Luentoja tulee viisi:

  • Sosiaalinen media yrityksille
  • Facebook-markkinointi 1
  • Facebook-markkinointi 2
  • Hyvä verkkokauppa
  • Case Varusteleka: Kansainvälistyminen verkkokaupalla

Osta verkkokaupasta tai ota yhteyttä

Ylläolevat linkit vievät verkkokauppaan, josta voit suoraan ostaa haluamasi palvelun. Voit myös ottaa muhun yhteyttä sähköpostitse valtteri@varusteleka.fiFacebookin yksityisviestillä tai yhteydenottolomakkeella