VALTTERI LINDHOLM - YRITTÄJÄ JA HERRASMIES

Olen 40-vuotias yrittäjä ja Varustelekan perustaja. Tämä sivusto on sekoitus mielipidekirjoituksia ja tietoiskuja yrittäjyydestä. Tätä kautta voit myös ostaa helvetin halpoja ja hyviä markkinoinnin videokursseja, sekä mun asiantuntijapalveluja.

Järkkään taas yleisöluentoja!

Meitsin konsultointi on kiinnostanut monia, mutta jostain syystä toi 2900 euron hinta vähentää kysyntää. Siihen se on tarkoitettukin, haluan töitä vain sen verran, kuin ehdin tehdä. Mulla on silti halu jakaa tietoa mahdollisimman monelle, ja sitä varten on nämä yleisöluennot. Monella (kaikilla?) konsulttikeikalla olen myös toivonut, että asiakkaat kävisivät mun yleisöluennot alle, että voitaisiin keskittyä juuri heidän asioihinsa, eikä käydä juttuja läpi yleisellä tasolla.

16 vuotta Varustelekaa, 10 vuotta sosiaalisen median tekemistä ja siellä mainostamista. Mä tiedän nämä jutut tosi hyvin, ja kerron asiat suoraan sekä konkreettisia esimerkkejä käyttäen.

Luennot järkätään Osaamistehtaan Punavuoren kokoustilassa kahtena päivänä. Kunakin päivänä on kaksi kahden tunnin luentoa, joissa voi käydä erikseen, mutta päivät on myös rakennettu niin, että ne muodostavat hyvin yhteentoimivan kokonaisuuden.

Valitse alta yksi, tai osta kaikki! Hinta 50 euroa per luento + alv, tai 35 euroa sis alv työttömille ja opiskelijoille.