fbpx

Minut valittiin vuoden 2018 verkkokauppa-alan vaikuttajaksi

Paytrail järjesti kilpailun yleisöäänestyksenä, ja minut valittiin 15 ehdokkaan joukosta. Paytrail teki musta haastattelunkin.

Kilpailun voittaminen tuntuu sikäli kivalta, että viime vuonna mä pistin mun uuden koulutus- ja konsultointifirman pystyyn nimenomaan vaikuttaakseni verkkokauppa-alaan ja kertoakseni, että sitä nettikauppaa saa ja kannattaa käyttää rahantekoon. Mä olen aktiivisesti kouluttanut ja luennoinut nyt neljättä vuotta, ja homma on ollut tosi antoisaa. Aihe on sellainen, joka osaan hyvin, ja on tosi mielenkiintoista miettiä, miten nettikauppaa tai digimarkkinointia tai ylipäätään parempaa firman pyöritystä voi mihinkin firmaan soveltaa.

Antoisimpia hetkiä viime vuonna oli käydä kaikenlaisissa pienemmissä paikkakunnissa, kuten Sanonlinnassa tai Tampereessa, ja tavata siellä paikallisia yrittäjiä tutustua heidän firmoihinsa. Suomi on kiva maa, ja yrityksethän ovat aina sellaisia, että jokaisen takana on joku tarina.

Kiitos kaikille äänestäneille!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.