fbpx
Current Status
Not Enrolled
Price
49,99
Get Started

Sosiaalinen media yrityksille

Kurssi on maksullinen. Osta kurssi täältä! Luot käyttäjätunnuksen tilauksen yhteydessä.


Tervetuloa somen peruskurssille! Kurssilla kerron kaiken, minkä tarvitsee tietää firman nimissä somettamisesta. Kurssi auttaa kaikenkokoisia firmoja vähintään hoitamaan somehommat kondikseen, ja parhaimmillaan saamaan somesta merkitävää myyntiapua. Kurssi sopii firmalle kuin firmalle – pienelle ja isolle, toimialasta riippumatta. Kuten oppitunneista näet, esittelen myös neljä laajempaa esimerkkiä toisistaan isosti poikkeavista aloista, joissa olen ollut vähintään mukana.

Kurssi rajoittuu itse sometukseen, – sosiaalisissa edioissa mainosten näyttäminen on ihan eri puuhaa, ja siitä on omat kurssinsa. Kurssilla kuitenkin käsitellään myös rahan käyttöä somepresenssin levittämiseen, ja se sopii hyvin firmalle, jolla ei ole verkkokauppaa, tai se ei ole pääasiallinen myyntikanava. Facebookissa mainostamisen kurssit tulevat myyntiin kohta.

Kurssi koostuu yhdeksästä videosta ja sen kokonaispituus on 2 tuntia 50 minuuttia. Kurssi on suunniteltu sellaiseksi, että katsot sen läpi oikeassa järjestyksessä parilla kolmella istumalla, jonka jälkeen alat soveltamaan oppeja omassa työssäsi. Sitten kun muistelet, että mitäs se Valtteri sanoikaan, niin palaat kurssille ja katsot uudestaan sen videon, jossa muistat asiaa käsiteltävän.