Videokurssi: Facebook- ja Instagram-mainonta 1

Käytännössä kaikki sun asiakkaat käyttävät Facebookkia tai Instagramia, useimmat molempia. On hölmöä olla mainostamatta siellä – varsinkin kun pienin budjetti on euron päivässä.

Tämän kurssin katsomalla opit perusteet siitä, miten Metan (entiseltä nimeltään Facebook, Facebookin ja Instagramin omistaja) mainokset toimivat ja miten niitä tehdään. Saat siis kyvyn tehdä mainoksia itse, ja toisaalta myös ymmärryksen siitä, mitä mainoksissa tapahtuu, jos joku muu tekee sun mainontaasi.

Kurssi sopii vasta-alkajalle, mutta siellä on tärkeää asiaa myös sekä kokeneille, että itseoppineille. Kurssissa on myös tyytyväisyystakuu: jos et oppinut mitään uutta, tai kurssi ei muuten ollut sun mielestä hyvä, reklamoi asiallisesti ja mä palautan rahat. Ja poistan sulta pääsyn kurssille.

Pääset pitkälle jo lukemalla mun luentomateriaalin ilmaiseksi, mutta vajaa 60 euroa (plus alv) on sen verran pieni hinta hyvästä koulutuksesta, että kannattaa nyt vaan ostaa tämä kurssi ja katsella se osa osalta läpi. Voit myös katsella kurssin aihejakoa kurssin omalta sivulta.

Kurssi käsittelee pelkästään mainosten tekemistä. Kannattaa kuitenkin ymmärtää, miten somessa muuten toimitaan: itse somettamisesta on oma kurssinsa, joka ehdottomasti kannattaa ostaa yhdessä tämän kanssa.

Tyytyväisyystakuu! Jos ei muka ollut 59,99 euron + alv arvoista, tee asiallinen ja perusteltu reklamaatio, niin palautan rahat. Ja suljen pääsyn kurssille sulta.

59,99