Keynote-puhe

17 vuotta yrittäjänä, melkein koko matka jäätävää kasvua, paitsi pari sudenkuoppaa, josta selvittiin. Mulle on ehtinyt kertyä kokemusta ja tarinoita. Näiden lisäksi olen luonteva ja taitava esiintyjä. Esiintymiseni pohjautuvat asiaani ja persoonaani, eivätkä missään nimessä ole esitysmateriaalin läpilukua – en aina käytä esitysmateriaalia, tai jos käytän, se on laadukkaan pienimuotoista. Voin pitää esityksen yrittäjätarinastani, yrittäjyydestä yleensä tai jostain sen osasta, tai voin pureutua johonkin tiettyyn aiheeseen, vaikka kertoa, miten kaupungin pienet kivijalkaliikkeet pelastetaan.

Hinta on yksityisille yrityksille ja sisältää maksimissaan puolentoista tunnin puheen sekä matkat paikalle. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa. Julkiset toimijat (kehitysyhtiöt, yliopistot, oppilaskunnat jne) saavat alennettuun hintaan 1 999 euroa, kun ovat niin persaukisia.

Voit tilata mut puhujaksi tilaamalla tämän tuotteen tämän verkkokaupan kautta, tai voit ottaa muhun yhteyttä. Julkiset toimijat voivat tilata tuotteen täyteen hintaan, lasku tulee kyllä alennetulla hinnalla.

Esimerkkejä luennoistani

2599,00