fbpx
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Keynote-puhe

Jos sulla on tapahtuma, mä olen todennäköisesti hyvä puhumaan siellä. Olen taitava, mukaansa tempaava esiintyjä, ja mun maineeni yrittäjänä tuo yleisöä paikalle.

2 500,00

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa

15 vuotta yrittäjänä, melkein koko matka jäätävää kasvua, paitsi pari sudenkuoppaa, josta selvittiin. Mulle on ehtinyt kertyä kokemusta ja tarinoita. Näiden lisäksi olen luonteva ja taitava esiintyjä. Esiintymiseni pohjautuvat asiaani ja persoonaani, eivätkä missään nimessä ole esitysmateriaalin läpilukua – en aina käytä esitysmateriaalia, tai jos käytän, se on laadukkaan pienimuotoista. Voin pitää esityksen yrittäjätarinastani, yrittäjyydestä yleensä tai jostain sen osasta, tai voin pureutua johonkin tiettyyn aiheeseen, vaikka kertoa, miten kaupungin pienet kivijalkaliikkeet pelastetaan.

Hinta on yksityisille yrityksille ja sisältää maksimissaan puolentoista tunnin puheen sekä matkat paikalle. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa. Julkiset toimijat (kehitysyhtiöt, yliopistot, oppilaskunnat jne) saavat alennettuun hintaan 1900 euroa, kun ovat niin persaukisia.

Voit tilata mut puhujaksi tilaamalla tämän tuotteen tämän verkkokaupan kautta, tai voit ottaa muhun yhteyttä. Julkiset toimijat voivat tilata tuotteen täyteen hintaan, lasku tulee kyllä alennetulla hinnalla.

Esimerkkejä luennoistani

  • 7.11.2018 Lammin Säästöpankin yrittäjäbrunssilla otsikkoni on ”Varusteleka lähti nousuun, kun lopetin varoitusten kuuntelun”
  • 6.10.2018 Kerroin Viitasaaressa Keksintöjen Viikolla siitä, miten kivijalalle perustetaan verkkokauppa. Tein luentotiivistelmästä erillisen artikkelin sivuilleni.
  • 25.10.2018 Kerron Kasvu Open Karnevaalissa Varustelekan tähänastisen tarinan
  • 30.5.2018 Pidin Pack Print Forumissa luennon Varustelekan pakkauksista. Hyvin tehty pakkaus lisää myyntiä ja vähentää lähettämisen työvoimakustannuksia, mutta pakkausten valmistajat eivät osaa markkinoida tätä laajemmin, minkä lisäksi useimmat pakkaustarvikkeiden kaupat on huonosti toteutettu.
  • 6.4.2018 Sampo-hankkeen Kick-off -seminaarissa Suonenjoella pidin puheen työhyvinvoinnista, ja kirjoitin sen pohjalta blogiinikin.
  • 12.1.2018 kävin VII Kuopion alueen brändiseminaarissa kertomassa mun ajatuksiani siitä, mitä brändi on. Tein aiheesta PDF-muotoisen handoutin.
  • 14.9.2017 kävin Oulussa Oulun yliopiston järjestämässä seminaarissa kertomassa huumorista Varustelekan markkinoinnissa. Piirsin luentomateriaaliksi spurdosarjakuvan, ja järkkärit videoivat esitykseni.