Riisuttu konsulttipäivä

Riisuttu konsulttipäivä on halpisversio varsinaisesta konsulttipäivästä – skipataan ennakkovalmistelut ja hoidetaan homma lyhyemmän kaavan mukaan joko etänä, tai minun luonani.

Perustin Varustelekan vuonna 2003, joten mulla on laaja kokemuspohja yrittämisestä, markkinoinnista ja kaupan tekemisestä. Vastaavaa oikeaan kokemukseen perustuvaa osaamista ei kauheasti ole tarjolla. Musta on apua kelle tahansa, joka haluaa myydä jotain tai markkinoida digitaalisesti.  Koska riisutusta konsulttipäivästä on otettu ennakkovalmistelut pois, se rajoittaa vähän antia, sillä osa normaalisti ennakkovalmisteluun kuuluvista jutuista hoidetaan lähipäivän aikana, ja mä en myöskään tee mitään syvempää analyysiä ennakkoon firmastasi. Se sopii silti tosi selkeään tehtävänantoon, erityisesti verkkokaupan käyttöönottoon tai parantamiseen tai digimarkkinoinnin haltuunottoon.

Konsulttipäivään kuuluu

  • 6 tunnin päivä lähityöskentelyä mun luona tai etänä. Voidaan jakaa kahteen osaan, jos ainakin toinen etänä.
  • Vapaa pääsy kaikille videokursseilleni, kunhan ehdin tehdä ne.
  • Kohtuullinen määrä jälkikysymyksiä ja tarkennuksia. Voidaan esimerkiksi tehdä niin, että jos lähipäivänä kehiteltiin Facebook-mainontastrategiaa, voin käydä myöhemmin tsekkaamassa, ovatko itse tekemäsi mainokset reilassa. Vastailen myös kysymyksiin sikäli, kun et muista, mitä neuvoin.

Olen auttanut firmoja mm. verkkokaupan laajennusprojektissa, verkkokaupan parantamisessa, digitaalisen markkinoinnin kuntoon laittamisessa, konkurssista pelastamisessa, sosiaalisen median käytössä, Facebook-markkinoinnin käytännön tekemisessä ja kannattavan liiketoiminnan muodostamisessa. Asiakkaitani ovat olleet verkkokauppa, parturiliike, verkkovalmennusfirma, urheilujoukkue, henkilöstövuokrausyritys ja urheilutapahtumajärjestäjä. Parista keissistä olen kirjoittanut artikkelin: Eka keikka: möin päivän konsultaation Fitfarmille sekä Konsultoin Opinsysiä lukiolaiskannettavasta.

Lisää tuote ostoskoriin ja hoita homma tämän nettikaupan kautta. Voit myös ottaa muhun suoraan yhteyttä valtteri@varusteleka.fi tai tsekkaa muut yhteystiedot. Lasku lähtee 14 päivän maksuajalla lähipäivän jälkeen, ja jos koet, että ei ollut rahan arvoista, kerro mulle asiallisesti ja annan rahat takaisin.

1999,00