Konsulttipäivä

Mä voin tulla ja kertoa, miten saatte hommat kuntoon ja tehtyä enemmän rahoja. Perustin Varustelekan vuonna 2003, joten mulla on laaja kokemuspohja yrittämisestä, markkinoinnista ja kaupan tekemisestä. Vastaavaa oikeaan kokemukseen perustuvaa osaamista ei kauheasti ole tarjolla. Musta on apua kelle tahansa, joka haluaa myydä jotain tai markkinoida digitaalisesti. Pystyn myös sparraamaan yrittäjyydestä yleensä – olen ehtinyt oppia paljon itsensä ohjaamisesta, työtaakan jakamisesta, työyhteisöstä jne. Saat minulta selkeitä ja suoria vastauksia melkein aiheeseen kuin aiheeseen.

Useimmat mun konsultoinneistani ovat liittyneet verkkokauppaan. Joko olen neuvonut tulevan verkkokauppaprojektin suunnittelua, auttanut tekemään tarkan suunnitelman verkkokaupan perustamisesta tai olen neuvonut olemassaolevan verkkokaupan kuntoon laittamisesta. Jos firmalla on jo verkkokauppa olemassa, settiin on käytännössä aina kuulunut Facebook-mainonnan kuntoon laittaminen.

Konsulttipäivään kuuluu

  • Tunnin ennakkoneuvottelu, jossa selvitetään tarkemmin, mitkä ovat firman tavoitteet, ja minkä eteen kannattaa tehdä töitä.
  • Päivä lähityöskentelyä asiakkaan luona. Voidaan tehdä myös minun luonani tai etänä, ja voidaan jakaa kahteen osaan, jos molemmat tai toinen osa on etänä. Päivän aikana saadaan projektisi selvitettyä, ja minä ehdin antaa hyvin kattavan mielipiteeni liiketoiminnastasi.
  • Vapaa pääsy kaikille videokursseilleni.
  • Kohtuullinen määrä jälkikysymyksiä ja tarkennuksia. Voidaan esimerkiksi tehdä niin, että jos lähipäivänä kehiteltiin Facebook-mainontastrategiaa, voin käydä myöhemmin tsekkaamassa, ovatko itse tekemäsi mainokset reilassa. Vastailen myös kysymyksiin sikäli, kun et muista, mitä neuvoin.

Olen auttanut firmoja mm. verkkokaupan laajennusprojektissa, verkkokaupan parantamisessa, digitaalisen markkinoinnin kuntoon laittamisessa, konkurssista pelastamisessa, sosiaalisen median käytössä, Facebook-markkinoinnin käytännön tekemisessä ja kannattavan liiketoiminnan muodostamisessa. Asiakkaitani ovat olleet verkkokauppa, parturiliike, verkkovalmennusfirma, urheilujoukkue, henkilöstövuokrausyritys ja urheilutapahtumajärjestäjä. Parista keissistä olen kirjoittanut artikkelin: Eka keikka: möin päivän konsultaation Fitfarmille sekä Konsultoin Opinsysiä lukiolaiskannettavasta.

Lisää tuote ostoskoriin ja hoita homma tämän nettikaupan kautta. Voit myös ottaa muhun suoraan yhteyttä valtteri@varusteleka.fi tai tsekkaa muut yhteystiedot. Lasku lähtee 14 päivän maksuajalla lähipäivän jälkeen. Tyytyväisyystakuu: jos koet, että ei ollut rahan arvoista, kerro mulle asiallisesti, niin mitätöin laskun.

2999,00