fbpx
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Konsulttipäivä

15 vuotta Varustelekaa ovat opettaneet mut aikamoiseksi digimarkkinoinnin ja kaupan alan asiantuntijaksi. Jos firmasi on haluaa kasvaa tai saada asiat kuntoon, päivä mun kanssa maksaa itsensä nopeasti takaisin.

2 900,00

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa

Mä voin tulla ja kertoa, miten saatte hommat kuntoon ja tehtyä enemmän rahoja. Konsulttipäivän hintaan kuuluu tunnin etäneuvottelu ennakkoon, jonka pohjalta voidaan molemmat valmistautua varsinaiseen koitokseen, joka kestää työpäivän.

Varsinainen koulutuspäivä voidaan hoitaa joko Valtteri Lindholm Oy:n tiloissa Porvoossa, Varustelekan tiloissa Helsingissä tai teidän tiloissanne. Hintaan kuuluu matkakustannukset, ei arvonlisäveroa.

Ennakkoneuvottelu + koko päivän setti on yleensä tehokkain tapa saada asioita aikaan. Jos kuitenkin on rahasta kiinni tai ongelma on yksinkertainen, voin myydä aikaani myös tuntihintaan 400 euroa. Tähän hintaan ei sisälly minkäänlainen matkailu, eli homma suoritetaan joko etänä tai te tulette mun tiloihini joko Porvooseen tai Varustelekaan Helsinkiin. Jos tämä kiinnostaa, valtteri@varusteleka.fi tai tsekkaa muut yhteystiedot.

Perustin Varustelekan vuonna 2003, joten mulla on laaja kokemuspohja yrittämisestä, markkinoinnista ja kaupan tekemisestä. Vastaavaa oikeaan kokemukseen perustuvaa osaamista ei kauheasti ole tarjolla. Musta on apua kelle tahansa, joka haluaa myydä jotain tai markkinoida digitaalisesti. Pystyn myös sparraamaan yrittäjyydestä yleensä – olen ehtinyt oppia paljon itsensä ohjaamisesta, työtaakan jakamisesta, työyhteisöstä jne. Saat minulta selkeitä ja suoria vastauksia melkein aiheeseen kuin aiheeseen.

Olen konsultoinut muita firmoja mm. verkkokaupan laajennusprojektissa, verkkokaupan parantamisessa, digitaalisen markkinoinnin kuntoon laittamisessa, konkurssista pelastamisessa, sosiaalisen median käytössä, Facebook-markkinoinnin käytännön tekemisessä ja kannattavan liiketoiminnan muodostamisessa. Asiakkaitani ovat olleet verkkokauppa, parturiliike, verkkovalmennusfirma, urheilujoukkue, henkilöstövuokrausyritys ja urheilutapahtumajärjestäjä.

Saat itsellesi konsultointipäivän ostamalla tämän tuotteen. Voit maksaa heti tai ottaa laskun, lasku lähtee vasta koulutuspäivän jälkeen 14 päivän maksuajalla. Voit myös ottaa muhun suoraan yhteyttä valtteri@varusteleka.fi tai tsekkaa muut yhteystiedot.