Meta kerralla kuntoon -konsultaatio

Onko Meta-mainontasi vähän vinksallaan? Oletko tehnyt kunnolla retargetingia? Pyöriihän sulla varmasti Meta Catalog-mainokset Instagramissa ja Facebookissa? Jos nolottaa vastata, nyt olis mahis käyttää tuhat euroa niin, että se maksaa itsensä tosi nopeasti takaisin.

Meta kerralla kuntoon -konsultaatio on kolmen tunnin setti, jossa mä kerron, miten just teidän pitäisi somettaa ja mainostaa Facebookissa ja Instagramissa, ja lisäksi rakennan teidän kanssa yhdessä mainokset kuntoon Metan mainostyökalulla. Teidän vastuulle jää oppia, sekä tietty sitten jatkossa päivittää niitä mainoksia. Kaupan päälle saatte pääsyn mun videoluentoihini, jotka kannattaakin katsoa ennen konsultaatiota, niin saatte hommasta kaikkein eniten irti.

Palveluni on aivan mahtava. Mä en pelkästään anna teille kaloja tee teille Meta-mainoksia, mä opetan teidät kalastamaan tekemään niitä mainoksia itse. Ja minähän en ole mikä tahansa mainosmies, vaan mulla on ollut ihan oma verkkokauppa vuodesta 2003 asti. Et siis saa jotain merkonomia, joka ei ole koskaan oikeasti myynyt yhtään mitään, vaan saat ihmisen, jolla on hyvin käytännönläheinen kokemus siitä, mistä bisneksessä on oikeasti kyse. Mä en yritä tehdä teille nättejä lukuja, mä koitan saada teille ihan oikeaa liikevaihtoa.

Jos tajuat tarvitsevasi tätä palvelua vasta sen jälkeen, kun olet jo ostanut videoluentojani, voin hyvittää summasta sen verran, mitä niistä videoluennoista olet maksanut.

Tämä palvelu sopii parhaiten firmoille, joilla on jo verkkokauppa. Ennenkuin ruvetaan hommiin, pistäkää Meta Catalog kuntoon sieltä verkkokaupasta. Mäkin voin auttaa siinä, mutta se on pois maksetusta ajasta.

Lisää tuote ostoskoriin ja hoita homma tämän nettikaupan kautta. Voit myös ottaa muhun suoraan yhteyttä valtteri@varusteleka.fi tai tsekkaa muut yhteystiedot. Lasku lähtee 14 päivän maksuajalla lähipäivän jälkeen, ja jos koet, että ei ollut rahan arvoista, kerro mulle asiallisesti ja annan rahat takaisin.

999,99