fbpx

Videoluento: Nyt sinne someen ja äkkiä - sosiaalinen media yrityksille

49,99

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa

Jos et ole ihan varma, miten firman somea kannattaa pyörittää, tai jos haluat selkeitä neuvoja alan rautaiselta ammattilaiselta, tässä olisi puolitoista tuntia tiukkaa asiaa aiheesta. Käydään somet läpi, kerrotaan mitä seuraajien määrä todella merkitsee. Kerron, miten välttää sudenkuoppia – esimerkiksi ei kannata linkata verkkokauppaa Facebook-postaukseen – mutta neuvon myös, mistä saa inspiraatiota materiaaliin. Lopuksi kerron vielä strategiat, miten some toimii ravintola-alalla (Varjokahvila), B2B-asiantuntijaroolissa (Valtteri Lindholm Oy) ja tavarakaupassa (Varusteleka). Tämä luento kannattaa ehdottomasti käydä pohjalle ennen Facebook-mainonnan luentoa.

Pääset pitkälle jo lukemalla mun luentomateriaalin, mutta 50 euroa on sen verran pieni hinta hyvästä koulutuksesta, että kannattaa tulla paikan päälle kuulemaan loputkin. Koulutus rajoittuu pelkästään someen ja siellä olemiseen, eikä puolessatoista tunnissa ehditä käsitellä somessa mainosten ostamista somessa. Tämä kurssi kannattaa kuitenkin käydä mun Facebook-mainonnan luennon pohjalle.

Järkkään luennoista liveversioita Koronan helpotuttua. Paikalliset kehitysyhtiöt, yrittäjäjärjestöt ja muut yritysmyönteiset toimijat voivat kutsua mut paikan päälle kouluttamaan tätä kautta.

Tyytyväisyystakuu! Jos ei muka ollut 49,99 + alv arvoista, tee asiallinen ja perusteltu reklamaatio, niin palautan rahat.