fbpx

Luennot Porvoo: Nyt sinne someen ja äkkiä, eli sosiaalinen media yrityksille 12.11. kello 18:00

Tiivis kahden tunnin setti, jonka jälkeen osaat ylläpitää firman somekanavia, ja osaat oppia itse paremmaksi.

28,2250,00

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa

Poista

Me vietiin Varusteleka Facebookkiin vuonna 2009, ja sen jälkeen ollaan opittu paljon. Varustelekahan on nykyään aikamoinen somebrändi, ja koska meillä ei hirveästi ole salaisuuksia, kerron mielelläni muillekin, miten siellä somessa ollaan ja menestytään. Opit pätevät hyvin siinäkin tapauksessa, vaikka et aio olla Varustelekamaisen räväkkä. Kerron suoraan selkeitä vastauksia, kuten että Firman kannattaa mennä ainakin Facebookkiin, ja todennäköisesti instagramiin. Yleensä päivitysten levityksistä ei kannata maksaa. Suurin osa arvonnoista olis kannattanut jättää tekemättä. Pääset pitkälle jo lukemalla mun luentomateriaalin, mutta 50 euroa on sen verran pieni hinta hyvästä koulutuksesta, että kannattaa tulla paikan päälle kuulemaan loputkin. Koulutus rajoittuu pelkästään someen ja siellä olemiseen, eikä kahdessa tunnissa ehditä käsitellä somessa mainosten ostamista somessa. Tämä kurssi kannattaa kuitenkin käydä pohjalle, jos haluaa käydä kuuntelemassa mun Facebook-mainonnan luennon.

Hinta 50 euroa + alv. Opiskelijoille ja työttömille hinta 34,99 euroa sisältäen alvin.

Ilmoittaudu luennolle ostamalla paikka tämän verkkokaupan kautta. Maksa mielellään samantien Checkoutin kautta kortilla tai verkkomaksulla, mutta voit myös maksaa paikan päällä korttimaksulla tai luonnossa. En vastaanota käteismaksuja.

Luento tapahtuu Cospacen seminaarihuoneessa Porvoon keskustassa osoitteessa Rihkamatori 2. Koitan olla niin noheva, että laittaisin vielä kyltit, jotta paikalle on helppo löytää.

Jos Porvooon liian kaukana, minut voi kutsua paikan päälle luennoimaan. Voit pyytää tätä paikalliselta kehitysyhtiöltä, paikalliselta yrittäjäjärjestöltä, paikalliselta markkinointitoimistolta tai järkätä tapahtuman itse.