fbpx

Luennot Porvoo: Facebook-markkinointi kerralla kuntoon 5.11.2019 kello 18:00

Miten se mainostaminen käytännössä pitäisi tehdä? Luennolla tehdään kahdessa tunnissa yhdelle yleisössä olevalle firmalle mainosrakenne Facebookkiin ja Instagramiin, ja annetaan kaavat, jotka on helppo kopioida omaan käyttöön.

28,2250,00

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa

Poista

No miten se digimarkkinointi pitäisi käytännössä järjestää? Mulla on tähän selkeä vastaus, joka käydään esimerkin kautta läpi tällä luennolla, kun yhdelle yleisössä olevalle yritykselle tehdään kampanjarakenne ja mainokset kuntoon Facebookkiin ja Instagramiin, ja vielä annetaan ohjeet, miten hommaa ylläpidetään jatkossa. Käymällä luennon opit tekemään saman omalle verkkokaupalle, tai jos et ole vielä saanut verkkokauppaa tehtyä, nettisivulle.

Spoilerina voin kertoa, että tärkeimpänä hommana ruvetaan jatkuvasti näyttämään mainoksia Facebookissa ja Instagramissa niille, jotka ovat käyneet koekaniinin nettikaupassa. Tämä tehdään sekä automaattisilla mainoksilla, mikäli firman verkkokauppa tukee Facebook Catalog-työkalua, sekä ihan manuaalisesti Facebook Pixelin tallentamien tietojen perusteella. Mitään muuta markkinointia ei kannnata tehdä, ennenkuin nämä hommat ovat valmiita.

Valmistavaksi materiaaliski kannattaa lukea kolme sanaa, jotka sun tulee tietää digimarkkinoinnista. Laitan myös tänne luentomateriaalin ennakkoluettavaksi, mutta iso osa luennosta on siis ihan käytännön mainosten tekemistä yleisön edessä, jotta opitte itse, miten homma hoituu.

Luennon pohjaksi kannattaa käydä viikkoa aikaisemmin järjestettävä Facebookissa mainostamisen perusteet -kurssi, mutta paikalle voi myös tulla ilmankin – kannattaa kuitenkin pari kertaa koittaa itse tehdä Facebookissa mainos, niin pysyy paremmin kärryillä.

Hinta 50 euroa + alv. Opiskelijoille ja työttömille hinta 35 euroa sisältäen alvin.

Ilmoittaudu luennolle ostamalla paikka tämän verkkokaupan kautta. Maksa mielellään samantien Checkoutin kautta kortilla tai verkkomaksulla, mutta voit myös maksaa paikan päällä korttimaksulla tai luonnossa. En vastaanota käteismaksuja.

Luento tapahtuu Cospacen seminaarihuoneessa Porvoon keskustassa osoitteessa Rihkamatori 2. Koitan olla niin noheva, että laittaisin vielä kyltit, jotta paikalle on helppo löytää.

Jos Porvoo, tuo sivistyksen keskus, on liian kaukana, minut voi kutsua paikan päälle luennoimaan. Voit pyytää tätä paikalliselta kehitysyhtiöltä, paikalliselta yrittäjäjärjestöltä, paikalliselta markkinointitoimistolta tai järkätä tapahtuman itse.