fbpx

Luennot Porvoo: Facebook 1: mainosten tekemisen perusteet 28.10.2019 kello 18:00

Jos et ole koskaan tehnyt Facebook-mainoksia, kannattaa aloittaa, sillä se on loistava paikka mainostaa. 2 tunnin kurssilla kuulet, miten hommassa pääsee alkuun. Sopii myös niille, jotka jo tekevät mainoksia, mutta haluaisivat tehdä paremmin, tai haluaisivat tietää, mitä se mainostoimisto oikein puuhaa.

28,2250,00

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa

Poista

Varusteleka on hiton hyvä tekemään Facebook-mainoksia, ja se onkin meidän pääasiallinen tapa saada uusia asiakkaita ja myyntiä vanhoilta. Me käytettiin vuonna 2018 189 983,97 euroa Facebookin mainoksiin, ja saatiin sitä kautta 2 341 277,99 euroa myyntiä. Homman voi silti aloittaa rauhallisesti – minimibudjetti Facebookissa on dollari per päivä, ja kuka tahansa voi tehdä mainoksia ihan itse. Luennolla käydään läpi käytännön esimerkein Varustelekan opit Facebookista, sekä ihan juurta jaksain se, miten niitä mainoksia tehdään ja millä logiikalla. Lopuksi vielä teen kaikkien silmien edessä Varustelekalle mainoksen, niin ei jää epäselväksi, että miten homma käytännössä tapahtuu.

Luento toimii sekä sellaiselle, joka ei ole mainostanut Facebookissa, että myös sellaiselle, joka on tehnyt Facebook-mainoksia, mutta tuntee, että Varustelekalta voisi silti ottaa jotain oppia. Mikäli yrityksesi mainostaa Facebookissa mutta mainokset tekee markkinointitoimisto, kannattaa tulla kuuntelemaan luento, jotta tiedät, mitä ostat. Jatkokurssina toimii viikkoa myöhemmin järjestettävä Facebook-markkinointi kerralla kuntoon -luento.

Jos 50 euroa on liikaa, voit aina lukea pelkän esitysmateriaaliin. Ja tajuta sitten, että kyllä sun kannattaa tämä kuulla.

Luennon kaveriksi kannattaa käydä Nyt sinne someen ja äkkiä – luento, koska tällä luennolla käsitellään pelkästään maksettujen mainosten tekemistä, eikä itse sometusta.

Hinta 50 euroa + alv. Opiskelijoille ja työttömille hinta 35 euroa sisältäen alvin.

Ilmoittaudu luennolle ostamalla paikka tämän verkkokaupan kautta. Maksa mielellään samantien Checkoutin kautta kortilla tai verkkomaksulla, mutta voit myös maksaa paikan päällä korttimaksulla tai luonnossa. En vastaanota käteismaksuja.

Luento tapahtuu Cospacen seminaarihuoneessa Porvoon keskustassa osoitteessa Rihkamatori 2. Koitan olla niin noheva, että laittaisin vielä kyltit, jotta paikalle on helppo löytää.

Jos Porvooon liian kaukana, minut voi kutsua paikan päälle luennoimaan. Voit pyytää tätä paikalliselta kehitysyhtiöltä, paikalliselta yrittäjäjärjestöltä, paikalliselta markkinointitoimistolta tai järkätä tapahtuman itse.