fbpx

Luennot Helsinki: Hyvä verkkokauppa 26.4.

Varusteleka on yksi Suomen tunnetuimpia verkkokauppoja, ja sen 16 vuoden historian aikana on opittu vaikka mitä. Tule kuulemaan, miten tehdään hyvä verkkokauppa!

28,2250,00

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa

Poista

Perustin Varustelekan 21-vuotiaana vuonna 2003, ja starttirahaa mulla oli kaverilta lainattu tonni. Sillä pistettiin pystyyn yksi Suomen kuuluisimmista verkkokaupoista. Paljon on opittu, ja paljon tekisin toisin, jos pystyisin itseäni menneisyydessä neuvomaan. Sitä en voi tehdä, mutta muille voin asiasta kertoa.

Luento soveltuu ihan kaikille. Varustelekaa käytetään luennolla paljon käytännön esimerkkinä – asiat on hyvä sitoa konkretiaan, ja toki valtaosa mun kokemuksesta perustuu fyysisten tuotteiden vähittäismyyntiin. Sä kuitenkin parhaillaan selaat asiantuntijapalveluiden B2B-verkkokauppaa, ja samat perusteet käyvät melkein alaan kuin alaan. Jos sulla ei ole verkkokauppaa, pitäis olla jo, ja joka tapauksessa kannattaa tulla kuulemaan, miten asiat mun mielestäni tehdään oikein.

Luentomateriaaliin voi tutustua etukäteen.

Hinta 50 euroa + alv. Opiskelijoille ja työttömille hinta 34,99 euroa sisältäen alvin.

Ilmoittaudu luennolle ostamalla paikka tämän verkkokaupan kautta. Maksa mielellään samantien Checkoutin kautta kortilla tai verkkomaksulla, mutta voit myös maksaa paikan päällä korttimaksulla tai luonnossa. En vastaanota käteismaksuja.

Luento tapahtuu Osaamistehtaan Punavuoren kokoustilassa. Ovet aukeavat 09:15, luento alkaa 09:30 ja loppuu 11:30. Seuraa tunnin ruoka- ja jumppatauko, jonka jälkeen samassa tilassa alkaa luento kansainvälisestä verkkokaupasta. Fiksu ihminen ostaa pääsyn molemmille luennoille.

Jos Helsinki on liian kaukana, minut voi kutsua paikan päälle luennoimaan. Voit pyytää tätä paikalliselta kehitysyhtiöltä, paikalliselta yrittäjäjärjestöltä, paikalliselta markkinointitoimistolta tai järkätä tapahtuman itse.