fbpx

Luennot Helsinki: Facebook 2: luento niille, jotka osaavat jo tehdä mainoksia. 26.4.

Jos osaat jo tehdä Facebook-mainoksia, tämä kurssi auttaa sua viemään mainonnan todellisen tekemisen tasolle.

28,2250,00

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa

Poista

Hemmetin hyödyllinen luento oikeastaan kenelle tahansa, joka tekee Facebook-mainoksia. Tällä kurssilla ei enää käsitellä sitä, mikä on campaign, mikä ad set ja mikä ad, vaan mennään tarkemmin siihen, millä strategialla ja millä taktiikalla Varusteleka tekee Facebook-mainoksia. Pohjalle kannattaa käydä Facebook 1: mainosten tekemisen perusteet, kokenutkin tekijä saa sieltä vinkkejä.

Voit lukea jo etukäteen luentomateriaalin. Voit kuvitella saavasi luennon sillai ilmaiseksi, mutta luettuasi tajuat, että pari tuntia elämästä ja 50 euroa on pieni hinta syväymmärtää tämä asia.

Hinta 50 euroa + alv. Opiskelijoille hinta 34,99 euroa sisältäen alvin.

Ilmoittaudu luennolle ostamalla paikka tämän verkkokaupan kautta.  Maksa mielellään etukäteen Checkoutin kautta, se vastaanottaa credit- ja debit-kortit sekä verkkomaksut. Voit myös maksaa paikan päällä kortilla tai luonnossa. En vastaanota käteismaksuja.

Luento tapahtuu Osaamistehtaan Punavuoren kokoustilassa. Ovet aukeavat 12:15, luento alkaa 12:30 ja loppuu 14:30. Samana päivänä kello 09:30 on luento hyvästä verkkokaupasta, joka kannattaa käydä, vaikka olisi jo useamman vuoden tehnyt verkkokauppaa. Mä olen todennäköisesti kuitenkin tehnyt sua kauemmin.

Jos Helsinki on liian kaukana, minut voi kutsua paikan päälle luennoimaan. Voit pyytää tätä paikalliselta kehitysyhtiöltä, paikalliselta yrittäjäjärjestöltä, paikalliselta markkinointitoimistolta tai järkätä tapahtuman itse.