fbpx

Tilausehdot

Tilaus ei ole kauhean sitova

Myyn kahdenlaisia tuotteita: yleisöluentoja ja muita.

Jos et tilaa yleisöluentoa vaan jotain puhuja- tai konsulttipalveluitani, on kyse räätälöitävästä tuotteesta, jossa mitään ei olla vielä lyöty lukkoon. Me selvitämme siis yhdessä sopivan päivämäärän, mitä palveluni sisältävät ja missä homma tapahtuu. Voit myös tässä vaiheessa koittaa tinkiä hinnasta pois tai tarjota mulle enemmän rahaa. Palveluita voidaan myös muokata, ja lähtökohtaisesti laskutus tapahtuu verkkolaskulla tai sähköpostilla ja vasta sen jälkeen, kun palvelu on suoritettu.

Mikäli ostat pääsylipun yleisöluentoon, homma on tietysti selkeämpi – luennolle on ilmoitettu paikka, sisältö ja päivämäärä, eikä sun tarvitse muuta tehdä, kuin tulla paikalle. Jos et ole maksanut lippua ennakkoon, maksat sen paikan päällä pankkikortilla.

Voit perua tilauksen helposti

Mikäli tilasit puhuja- tai konsulttipalveluitani, me olemme luonnostamme yhteydessä, ja voit tässä yhteydessä tietysti pyörtää pääsi milloin vain, ja peruuttaa tilauksesi.

Mikäli tilasit yleisöluennon, ja haluat perua tulosi, ota yhteyttä. Etukäteen maksetut rahat saat kyllä takaisin. Jos et perunut ja sulta jäi ennakkoon maksettu luento väliin, voin silti palauttaa rahasi tai antaa pääsyn toiselle luennolle, koska olen niin reilu tyyppi.

Rahat takaisin, jos et tykännyt

Jos olet tyytymätön mun palveluuni, saat rahat takaisin. Ole kuitenkin sillai reilu, että kerro mulle, mistä kiikasti, ja ota yhteyttä viimeistään parin kuukauden kuluttua tapahtuneesta.

Sinua vakoillaan, duh

Tilauksesta kertyy henkilötietoja, joiden käsittelystä kerron tietosuojaselosteessa.

Olet tekemisissä Valtteri Lindholm Oy -nimisen yrityksen kanssa

En tee tätä duunia verokortilla, vaan perustin näitä hommia varten Valtteri Lindholm Oy:n maaliskuussa 2018. (Sitä ennen laskutin Varusteleka Oy:n kautta.)

Tiedot:
Valtteri Lindholm Oy
Ratakatu 3
06100 Porvoo
Y-tunnus 2903281-5

Kirjoitan muuten jatkuvaa juttusarjaa Valtteri Lindholm Oy:n perustamisesta ja pyörittämisestä, löydät sen tietopankki-sivun lopusta.

Tietoa maksutavoista

Verkkokauppani maksutavat toimittaa Checkout, ja allaoleva pätkä on suoraan kopioitu heidän sivuiltaan. Paikan päällä maksun sekä laskutuksen hoitaa kuitenkin Valtteri Lindholm Oy.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa (Valtteri Lindholm Oy) toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

(Luottokorttimaksut tulevat, kunhan Nets hyväksyy Valtteri Lindholm Oy:n hakemuksen.)

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla
Siirto-palvelun käyttöehdot S-Pankissa