Tilausehdot

Tilauksen sitovuus ja sisältö

Myyn kahdenlaisia tuotteita: yleisöluentoja ja muita.

Jos et tilaa yleisöluentoa vaan jotain puhuja- tai konsulttipalveluitani, on kyse räätälöitävästä tuotteesta, jossa mitään ei olla vielä lyöty lukkoon. Me selvitämme siis yhdessä sopivan päivämäärän, mitä palveluni sisältävät ja missä homma tapahtuu. Voit myös tässä vaiheessa koittaa tinkiä hinnasta pois tai tarjota mulle enemmän rahaa. Palveluita voidaan myös muokata, ja lähtökohtaisesti laskutus tapahtuu verkkolaskulla tai sähköpostilla ja vasta sen jälkeen, kun palvelu on suoritettu.

Mikäli ostat pääsylipun yleisöluentoon, homma on tietysti selkeämpi – luennolle on ilmoitettu paikka, sisältö ja päivämäärä, eikä sun tarvitse muuta tehdä, kuin tulla paikalle. Jos et ole maksanut lippua ennakkoon, maksat sen paikan päällä pankkikortilla.

Tilauksen peruuttaminen

Mikäli tilasit puhuja- tai konsulttipalveluitani, me olemme luonnostamme yhteydessä, ja voit tässä yhteydessä tietysti pyörtää pääsi milloin vain, ja peruuttaa tilauksesi.

Mikäli tilasit yleisöluennon, ja haluat perua tulosi, ota yhteyttä. Etukäteen maksetut rahat saat kyllä takaisin. Jos et perunut ja sulta jäi ennakkoon maksettu luento väliin, voin silti palauttaa rahasi tai antaa pääsyn toiselle luennolle, koska olen niin reilu tyyppi.

Tyytymättömyys ja palautukset

Jos olet tyytymätön mun palveluuni, saat rahat takaisin. Ole kuitenkin sillai reilu, että kerro mulle, mistä kiikasti, ja ota yhteyttä viimeistään parin kuukauden kuluttua tapahtuneesta.

Tietosuoja

Tilauksesta kertyy henkilötietoja, joiden käsittelystä kerron tietosuojaselosteessa.