fbpx

Puhuja ja kouluttaja z

Mä olen tehnyt itseni Varustelekassa sikäli tarpeettomaksi, ettei mun tarvitse enää olla siellä töissä ihan joka päivä. Nyt mulla on aikaa kertoa, miten itse onnistuin, ja auttaa muita.

Minut kannattaa ottaa puhujaksi tai kouluttajaksi

  • Mulla on toi Varusteleka, Suomen paras verkkokauppa ja niin edelleen. Tiedän tosi hyvin yrittäjyydestä yleensä, verkkokaupasta ja digitaalisesta markkinoinnista.
  • En usko salaisuuksiin. Näytänkin usein sellaista mielenkiintoista materiaalia, joka muissa firmoissa luokitellaan yrityssalaisuuksiksi. Me ei pelätä kilpailua, sillä kukaan ei ole tähän mennessä yrittänyt samalla tavalla tehdä kaikessa parhaansa.
  • Olen tehnyt aktiivista puhujakeikkaa vuodesta 2015. Haluan olla paras kaikessa, mitä teen, joten kehityn koko ajan. Yleisö ei mua pelota, olen luonteva esiintyjä, enkä usko kalvosulkeisiin.
  • En myy mitään. (Paitsi tällä sivulla myyn puhujakeikkoja ja Varustelekan sivuilla rättejä.)

Myyn puhuja- ja koulutuskeikkaa suoraan, laskuttajana toimii Valtteri Lindholm Oy. Saat minuun yhteyden sähköpostitse valtteri@varusteleka.fi, Facebookin yksityisviestillä. tai yhteydenottolomakkeella. Puhelinnumeroani en jaa julkisesti. Olen myös Speakersforumin puhujalistoilla.

Osaan myös kouluttaa ja konsultoida

Useimmiten mua pyydetään vetämään keynote-puheenvuoro. Esitykseni eivät yleensä jätä kylmäksi, ja moni on käyttänyt minua tapahtuman ensimmäisenä puhujana herättelemässä yleisöä. Puhujahomma on kivaa, mutta hauskinta on kouluttaminen, sillä siinä pääsee oikeasti auttamaan ihmisiä.

Mut voi ottaa yritykseen laittamaan yrityksen sosiaalinen media tai digimarkkinointi ylipäätään kuntoon. Autan brändäämisessä ja osaan neuvoa, miten verkkokauppa tehdään tai laitetaan olemassaoleva sellainen tuottamaan rahaa. Todella antoisia keikkoja ovat olleet kunnallisten kehitysyhtiöiden järjestämät koulutukset, jossa paikalliset pienet firmat ovat päässeet ilmaiseksi tai pienellä rahalla yhteisesti järjestettyyn koulutukseen.

Hinnasto

Alla olevat hinnat ovat suuntaa antavia esimerkkejä, jotta kaikki tietävät, missä hinnoissa liikutaan. Julkinen puoli saa halvemmalla kuin yksityinen.

Julkisella rahalla järkättäviin puhuja- ja koulutustilaisuuksiin tulen yleensä 2000-2500 eurolla. Joskus saatan suostua jonkin verran alle 2000 euroon, jos kalenterissa on vapaata ja matka ei ole pitkä.

Yksityiset firmat saavat minulta keynote-puheen tai koulutuspäivän yleensä 2500-3500 eurolla. Tunnin tai alle keynote pääkaupunkiseudulta saattaa irrota 1500 eurolla, jos kalenterissa on paljon vapaata.

Myyn myös konsultaatiota. Lähtökohtaisesti hinta on 350 euroa tunnilta. “Koko työpäivä” lähtee 2500 eurolla, jos mun ei tarvitse tehdä ennakkovalmisteluja.

Hintoihin lisätään arvonlisävero sekä matkakustannukset Porvoosta. Jos matka on pitkä, veloitan myös matka-ajasta. Olen tehnyt luentoja ja konsultaatiota myös etänä. Kysy tarjousta rohkeasti sähköpostitse valtteri@varusteleka.fi tai vaikka Facebookin yksityisviestillä.

Olen saanut kuulla, että mun hintani ovat kykyihini nähden vähäiset, joten pyrin nostamaan hintojani mahdollisimman pian. Aloitin tämän toiminnan markkinoinnin vasta kesäkussa 2018, joten mun kalenteri on vielä aika vapaa. Kun kalenteri alkaa täyttymään, hinnat nousevat, jottei mulle tule liikaa työtä.

Esimerkkejä luennoistani

  • 14.9.2017 kävin Oulussa Oulun yliopiston järjestämässä seminaarissa kertomassa huumorista Varustelekan markkinoinnissa. Piirsin luentomateriaaliksi spurdosarjakuvan, ja järkkärit videoivat esitykseni.
  • 12.1.2018 kävin VII Kuopion alueen brändiseminaarissa kertomassa mun ajatuksiani siitä, mitä brändi on. Tein aiheesta PDF-muotoisen handoutin.
  • Olen vetänyt ison liudan koulutuksia Facebook-markkinoinnista. Tällä hetkellä aloitan koulutuksen tämän luentomateriaalin (PDF) turvin, jonka jälkeen näytän hommaa käytännön esimerkein ja saatan tehdä livenä mainoksia.