Facebook-mainokset 1: Perusteet

Current Status
Et osallistu
Hinta
59,99
Get Started
This kurssi is currently closed

Huom! Tämä on keskeneräinen kurssi, joka näkyy vain konsultaatioasiakkaille. Äänenlaatu oli huono, ja mun pitää nauhoitella tämä uusiksi, kunhan äänieristeet saapuisivat.

Firma voi olla Facebookissa kahdella tapaa: tehdä sisältöä ja tehdä mainoksia. Vähintään toinen näistä kannattaa firmalle kuin firmalle. Mun sosiaalisen median kurssi kertoo, miten somessa kannattaa toimia yleisesti, miten sinne tehdään hyvää sisältöä ja mitä taktiikoita siellä kannattaa käyttää. Tässä kurssissa taas keskitytään itse mainosten tekemiseen.

Facebook-mainokset ovat helkkarin tehokas väline markkinoinnissa, ja jos jotain nyrkkisääntöjä pitää antaa, kannattaa jokaisen firman vähintään tehdä Facebook-mainoksia, jos ylipäätään mainostaa missään.

Jos sinulla ylipäätään on potentiaalia oppia Facebookissa mainostaminen, tämä peruskurssi auttaa sinut alkuun ja vähän pidemmällekin. Kurssilla on myös tärkeitä oppeja niillekin, jotka ovat jo tehneet mainontaa. Kurssin liveversiota on käynyt kuuntelemassa kokeneitakin markkinoijia, ja ovat kiitelleet, että jotain uutta on tästäkin opittu.

59,99 €