VALTTERI LINDHOLM - YRITTÄJÄ JA HERRASMIES

Olen 40-vuotias yrittäjä ja Varustelekan perustaja. Tämä sivusto on sekoitus mielipidekirjoituksia ja tietoiskuja yrittäjyydestä. Tätä kautta voit myös ostaa helvetin halpoja ja hyviä markkinoinnin videokursseja, sekä mun asiantuntijapalveluja.

Uusia luentoja huhtikuun lopussa, jee! Lisäksi, Turku.

Maaliskuun luennot meni hyvin, porukka löysi paikalle ja mulla oli kivaa, kun osa uskalsi avata suunsakin. Laitoin nyt tulille uuden setin luentoja samassa Osaamistehtaan Punavuoren kokoustilassa. Eli jos et päässyt paikalle, ei hätää, laadukasta koulutusta tiiviinä kahden tunnin annoksina on edelleen saatavilla!

Tein myös sellaisen jekun, että perjantaina ei hyvän verkkokaupan jälkeen enää käsitelläkään kansainvälistä verkkokauppaa, vaan kello 12:30 alkaa Facebook 2: luento niille, jotka osaavat jo tehdä mainoksia. Luennolla käsittelen tarkemmin Varustelekan FB-mainosstrategiaa sekä sitä, miten sen johtamiseen liittyviä haasteita ratkaistaan.

Hyviä uutisia myös ulkomaalaisille: Turkulaiset ovat tajunneet, että netistä voi tehdä rahaa, varsinkin jos kuuntelee Valtteria. Koulutustalo Intoo järkkää mut paikalle tiistaina 28.5., jolloin vedän sosiaalisen meidan perusteet sekä Facebook-mainonnan perusteet. Sama 50 euroa kuin Helsingissäkin, minkä lisäksi bonuksena 90 eurolla molemmat. Näiden lisäksi tulen Turun AMK:lle 5.9. kouluttamaan sosiaalisen median perusteet ja 8.10. kertomaan, miten tehdään hyvä verkkokauppa. Näiden syksyn luentojen ilmoittautmisjutuista saan tietää varmaan lähempänä syksyä.