VALTTERI LINDHOLM - YRITTÄJÄ JA HERRASMIES

Olen 40-vuotias yrittäjä ja Varustelekan perustaja. Tämä sivusto on sekoitus mielipidekirjoituksia ja tietoiskuja yrittäjyydestä. Tätä kautta voit myös ostaa helvetin halpoja ja hyviä markkinoinnin videokursseja, sekä mun asiantuntijapalveluja.

Luentoslaidit: Facebook 2: luento niille, jotka osaavat jo tehdä mainoksia

Alla on esitysmateraali mun advanced-tason Facebook-mainonnan kurssille. Kurssi järjestetään seuraavan kerran ensi perjantaina 26.4. kello 12:30 Osaamistehtaan Punavuoren kokoustilassa. Liput maksavat 50 euroa + alv, työttömille ja opiskelijoille 35 euroa + alv. Jos mulla on kesällä aikaa, järkkään kurssin vielä toisen kerran iltakurssina Varustelekalla, mutta voi hyvin olla, että tämä on ensimmäinen ja viimeinen kerta tänä vuonna, kun järkkään tämän koulutuksen Helsingissä.

Kurssi on suunnattu sellaisille, joilla on jo kokemusta FB-mainonnasta. Käyn läpi erinäköisiä seuraavan tason vinkkejä, sekä puhun siitä, mitä hankaluuksia ja ratkaisuja on isomman skaalan FB-markkinoinnin johtamisessa. Ottaen huomioon, että kurssi maksaa vain 50 euroa ja vie kaksi tuntia elämästäsi, kannattaa tulla paikalle.

Kurssi järjestetään seuraavan kerran ensi perjantaina 26.4. kello 12:30 Osaamistehtaan Punavuoren kokoustilassa. Liput maksavat 50 euroa + alv, työttömille ja opiskelijoille 35 euroa + alv. Jos mulla on kesällä aikaa, järkkään kurssin vielä toisen kerran iltakurssina Varustelekalla, mutta voi hyvin olla, että tämä on ensimmäinen ja viimeinen kerta tänä vuonna, kun järkkään tämän koulutuksen Helsingissä.